Ce ne diferențiază?

Nobel Biocare e despre tine, pentru pacientul tău.

Produsele Nobel Biocare

solutii clinice cu produsele nobel biocare

Soluții clinice

Implanturi, bonturi, truse și ghiduri chirurgicale, tratamente inovative

Soluții de laborator

Soluții fabricate cu precizie și demne de reputația dumneavoastră.

Compania Nobel Biocare este lider mondial al implantologiei inovative și oferă soluții de tratament pentru toate indicațiile, de la cele mai simple la cele mai complexe restaurări.

UN PIONER ÎN DOMENIUL IMPLANTOLOGIEI

Nobel Biocare oferă sisteme de implanturi dentare, sisteme protetice de înaltă precizie, precum și planuri de tratament, diagnosticări și soluții de chirurgie ghidată. Compania își propune să sprijine clienții pe parcursul dezvoltării profesionale și practice, multe dintre soluțiile propuse de Nobel Biocare au devenit de-a lungul timpului standarde pentru industrie – de la pionieratul realizat în industria de implanturi, până la primul concept de diagnosticare 3D, planificarea tratamentului 3D și chirugia ghidată.

Succesul Nobel Biocare este construit pe o bază solidă de cercetări stintifice, iar produsele și soluțiile oferite s-au dovedit ideale pentru toate tipurile de proceduri clinice, multe dintre acestea fiind cu încărcare imediată.

Are you Dedicated, Hardworking, and Fun? Join Us!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. ex ea commodo consequat.