Conceptul On1™

Păstrați integritatea țesuturilor moi fără a compromite flexibilitatea.
Vă prezentăm Xeal: suprafața inovativă Mucointegration ™.
conceptul all on 4

Conceptul On1™

Păstrați integritatea țesuturilor moi fără a compromite flexibilitatea.
Vă prezentăm Xeal: suprafața inovativă Mucointegration ™.

Ce este conceptul On1?

Conceptul On1 păstrează structura țesutului conjunctiv oferind în același timp flexibilitate completă restaurativă și chirurgicală. Conceptul simplifică procedura de restaurare prin mutarea platformei de la nivelul osului la nivelul țesutului.
Baza On1 este conectată la implant în timpul intervenției chirurgicale și rămâne pe poziție în timpul procesului de restaurare, minimizând perturbarea țesutului moale.

Păstrează structura țesutului conjunctiv

Structura țesutului moale rămâne intactă atâta timp cât baza On1 rămâne pe loc pe parcursul întregului flux de lucru restaurativ și pe toată durata restaurării. Păstând baza conectată, conservarea osului marginal și sănătatea țesuturilor moi este favorizată

Flexibilitate restaurativă

Conceptul On1 permite flexibilitate în alegerea bonturilor On1 Base, în funcție de grosimea țesutului moale. Deasemenea, îți oferă posibilitatea de a alege între amprentarea convențională și cea digitală.

Simplificați procedurile de restaurare

Baza On1 mută platforma protetică de la nivelul osului la nivelul țesutului. Acest lucru face atașarea componentelor restaurative și preluarea amprentelor mult mai ușoară, deoarece conexiunea este clar vizibilă.

Alegerea fluxului de lucru

Conceptul On1 vă oferă opțiunea de a utiliza amprentarea convențională sau amprentarea digitală prin scanare intraorală utilizând capa de vindecare On1 IOS (Intraoral Scannable) care acționează și ca bont de scanare intraorală.

Suprafața Xeal

Xeal este o suprafață inovativă pentru integrarea țesuturilor moi. Este o suprafață netedă, neporoasă, nanostructurată și anodizată, a cărei suprafață este tratată chimic pentru o integrare mai bună a țesuturilor moi.