Bonturi Multi-unit

Cheia conceptului All-on-4®
Vă prezentăm Xeal ™: suprafața inovatoare Mucointegration ™
conceptul all on 4

Bont Multi-unit

Cheia conceptului All-on-4®
Vă prezentăm Xeal ™:suprafața inovatoare Mucointegration ™

Stabilim standardul in industrie incă din 2000

Bonturile multi-unit sunt proiectate cu atenție pentru a reabilita atât arcadele edentate, cât și cele parțial edentate, în special atunci când se utilizează conceptul de tratament All-on-4® dovedit clinic și științific.

Cheia tratamentului All-on-4®

Duceți conceptul de tratament All-on-4® la nivelul următor cu bontul Multi-unit cu Xeal, o suprafață inovatoare pentru procesul Mucointegration ™.

bont multi unit xeal

Îmbunătățit continuu pentru eficiența dvs.

Bontul multi-unit Nobel Biocare a fost dezvoltat în anul 2000 și a fost o premieră pentru industrie la acea vreme. De atunci a fost acceptat ca standard industrial și mulți au încercat să copieze designul său inovator. Ceea ce diferențiază bontul multi-unit Nobel Biocare de restul sunt detaliile de proiectare, care fac diferența!

Proiectat cu atenție

Con scurt pentru spațiul interocluzal limitat. Sunt disponibile variante drepte și angulate (17 ° și 30°)

Timp redus la scaun și in laborator

Noua funcționalitate de fixare poate reduce substanțial timpul necesar realizarii protezei, fie în cabinet sau laborator.

Lărgiți-vă portofoliul pentru a trata mai multe anatomii

Descoperiți o gamă extinsă de cape de vindecare, concepute pentru a facilita amplasarea unei proteze provizorii. Noul design intern al capelor de vindecare dintr-o singură piesă din titan permite o amplasare ușoară.