Sistemul Nobel Biocare N1™

Schimbați modul de tratament al pacienților
sistem nobel biocare n1

Sistemul Nobel Biocare N1™

Schimbați modul de tratament al pacienților

Remodelarea implantologiei în doar 3 pași

Mai mult decât un implant, Nobel Biocare N1 este un sistem complet cuprinzător de instrumente dedicate, componente protetice și protocoale chirurgicale concepute pentru a vă sprijini la fiecare pas.

Pe baza celei mai recente științe a osteointegrării, pregătirea sitului se efectuează cu un instrument de viteză redusă, conform principiilor biologice, oferind o osteotomie specifică implantului cu control maximizat. Protocolul chirurgical ajută la luarea deciziilor în timpul pregătirii locului.

n1 osseo director nobel biocare

OsseoDirector™

OsseoDirector este primul instrument din protocolul Nobel Biocare N1 de pregătire a sitului,  care definește poziția finală a implantului. Designul ascuțit al vârfului OsseoDirector si corpul conic permit schimbări de direcție. Instrumentul OsseoDirector este destinat utilizării unui singur pacient.

OsseoShaper™

Instrumentul OsseoShaper păstrează osul vital. Creează o osteotomie specifică pentru implantul Nobel Biocare N1.

Baza si implantul Nobel Biocare N1™

Proiectarea triovală a bazei Nobel Biocare N1 ** cu suprafața Xeal ™ cuprinde principiul Mucointegration ™. Profilul subțire aparent este conceput pentru stabilitate tisulară pe termen lung, estetică și flexibilitate restaurativă.

Conceput pentru stabilitate și integrarea timpurie a țesutului, implantul Nobel Biocare N1 este optimizat pentru plasarea și funcționarea imediată.