Schimbare implanturi rejectate

Pentru implanturile rejectate pe care doriti sa le trimitem la producator pentru a putea fi inlocuite cu unele noi (aceeasi varianta), trebuie sa urmati acesti pasi:

  1. Completati formularul de returnare, corect si complet, mentionand datele Dvs. si ale pacientului, motivul esecului implantului si data interventiei. Nu completati datele distribuitorului, acestea vor fi completate de catre noi. Obligatoriu de completat – codul de referinta al implantului si lotul acestuia.
  2. Atasati formularului implantul sterilizat in punguta individuala, fara ambalaje. Important: fiecare implant trebuie sa fie atasat unui formular si nu se trec pe acelasi formular mai multe implanturi. Daca aveti stickerul implantului, atasati-l formularului sau pungutei de sterilizare a implantului.
  3. Trimiteti la noi pachetul pentru a fi expediat producatorului.

Producatorul analizeaza documentele si implanturile si ne da un raspuns favorabil sau nefavorabil. In momentul in care primim de la producator echivalentul implantului trimis de Dvs., vi-l putem inapoia.
Implanturile trebuie trimise catre noi, distribuitorii, cat mai curand dupa data esecului. Expedierile noastre sunt lunare, iar implanturile care au fost expediate cu intarziere pot fi refuzate de producator.

DESCARCA FORMULARUL DE INLOCUIRE